Ο ΑΚΤΟ προσφέρει μια Υποτροφία πλήρους φοίτησης στο Master of Arts in Design στα πλαίσια του ΕΣΩ 2023

Διεκδίκησε μία Υποτροφία για Μεταπτυχιακές Σπουδές, από τον ΑΚΤΟ!
Ο ΑΚΤΟ, Ακαδημαϊκός Συνεργάτης της 11ης Ημερίδας ΕΣΩ, προσφέρει μια Υποτροφία πλήρους φοίτησης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών Master of Arts in Design, αξίας 8.000 ευρώ.

-Press release

Το πρόγραμμα αποτελεί το μοναδικό μεταπτυχιακό στο Design με διακλαδικό χαρακτήρα σε όλη την Ευρώπη, λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2003 και προσφέρεται από τον ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου.

 

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε Full-Time και Part-Time φοίτηση και οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου σε μία από τις εξής τέσσερις κατευθύνσεις: Digital Spaces & Interactive Media / Visual Communication / Urban Vision & Spatial Design / Sustainability & Product Innovation. Απευθύνεται σε designers και καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων του design προσφέροντάς τους την ευκαιρία να αναπτυχθούν μέσα από την προσωπική εις βάθος έρευνα του χώρου τους αλλά και, μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συμφοιτητές τους, σε ένα διακλαδικό περιβάλλον.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην Ελληνική Γλώσσα και οδηγούν στην απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού τίτλου Master of Arts, που εκδίδεται και απονέμεται απευθείας από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Middlesex University London.

Προϋποθέσεις – Κριτήρια Συμμετοχής

Την υποτροφία μπορούν να διεκδικήσουν Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων καθώς και Απόφοιτοι Λυκείου ή ισότιμου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποδεδειγμένη τουλάχιστον 5ετή επαγγελματική εμπειρία, σε σχετικό αντικείμενο.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την Αίτησή τους αποκλειστικά και μόνο online, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και ανεβάζοντας, παράλληλα, το portfolio και το βιογραφικό τους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται έως και 30/06 στο σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ.  

Η αξιολόγηση των Αιτήσεων θα γίνει από την Ακαδημαϊκή Επιτροπή που θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Εδώ και 50 χρόνια, ο ΑΚΤΟ υπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα την εικαστική παιδεία, αποτελώντας τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό της χώρας στις σπουδές Art & Design. Παρατηρώντας την εξελικτική πορεία του ΑΚΤΟ, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τα σημεία που τον καθιστούν ένα εκπαιδευτήριο κύρους, που συνδυάζει την Παράδοση με την Καινοτομία και τη Θεωρία με την Πράξη.


RELATED ARTICLES