Αποτελέσματα διαγωνισμού “Concept Hotels” από τη Σχολή Βακαλό

Η Σχολή Βακαλό συμμετείχε στο ΕΣΩ 2018 με τη διοργάνωση του δωρεάν τριήμερου workshop «Concept Hotels» από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2018 και την απονομή υποτροφίας 50% (αξίας 4.000€) για τη νέα ειδικότητα «Hotel Design» του μεταπτυχιακού προγράμματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (MA Architectural Design), υποστηρίζοντας για πολλοστή φορά έμπρακτα τη δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών.

Η συμμετοχή στο τριήμερο workshop «Concept Hotels» ήταν ανοιχτή σε σπουδαστές ή αποφοίτους με πτυχία ΒA / AEI / ATEI, προπτυχιακού επιπέδου στον τομέα της Aρχιτεκτονικής, του Interior Design, του Product Design, της Aρχιτεκτονικής Tοπίου, της Σκηνογραφίας ή συναφών αντικειμένων.

Concept Hotels, Vakalo,  Σχολή Βακαλό, ESW, ESO, 2018, workshop

Παρότι αρχικά είχε προβλεφθεί η απονομή μίας υποτροφίας, η κριτική επιτροπή και η Διεύθυνση της Σχολής Βακαλό αποφάσισε, λόγω του υψηλού επιπέδου των συμμετεχόντων, να απονείμει επιπλέον 2 υποτροφίες και 4 επαίνους, με τη συνολική αξία τους να ανέρχεται στις 10.000€.

Concept Hotels, Vakalo, Σχολή Βακαλό, ESW, ESO, 2018, workshop

Βραβεία & έπαινοι
Το πρώτο βραβείο και την υποτροφία 50% αξίας 4.000€ απέσπασε η Κωνσταντίνα-Μίλτια Τρίγκα.
Το δεύτερο βραβείο και υποτροφία αξίας 3.000€ απέσπασε η Ανθή Καλιαφέτη.
Το τρίτο βραβείο και υποτροφία αξίας 3.000€ απέσπασε η Αφροδίτη Νόση.
Επαίνους έλαβαν η Αθανασία Γιαννακούλια, η Ευθυμία Δεμενοπούλου, η Ραχήλ Ζαχαριουδάκη και η Αύρα Λεβέντη.

Η Σχολή Βακαλό ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, συγχαίρουμε τους νικητές και εύχεται η νέα ειδικότητα «Hotel Design» να έχει την ίδια συνέχεια όσο καλό ήταν και το ξεκίνημά της με την πραγματοποίηση του workshop.


RELATED ARTICLES