Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Greek Hotelier Mag και του Archisearch

Ο Διευθυντής του Greek Hotelier Mag Stathiss Karopoulos και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Design Ambassador, στην οποία ανήκει και η ηλεκτρονική πλατφόρμα Archisearch Βασίλης Μπαρτζώκας, προχώρησαν σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας που αφορά την επιμέλεια και δημιουργία περιεχομένου για την Αρχιτεκτονική και το Design, στο νέο περιοδικό των Ελλήνων ξενοδόχων.

Το περιοδικό Greek Hotelier mag, το οποίο εκδίδει η Smart Press, λαμβάνουν με συστημένη αποστολή όλα τα ξενοδοχεία που είναι μέλη των κατά τόπους Ενώσεων Ξενοδόχων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Η έκδοση αναδεικνύει με υπεύθυνη αρθρογραφία τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Έλληνας ξενοδόχος με επιτυχία και φέρνει σε επαφή την Ελληνική επιχειρηματικότητα με την αγορά της φιλοξενίας.


Η συνεργασία θα ξεκινήσει από το δεύτερο τεύχος του Greek Hotelier mag και αναμένεται να επεκταθεί στην συνέχεια και στο ευρύτερο Art Direction του περιοδικού.

Η Design Ambassador είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες επικοινωνίας δημοσίων σχέσεων events & consulting για την Αρχιτεκτονική και το Design η οποία δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο ενώ έχει αναλάβει την διοργάνωση, παραγωγή και επιμέλεια σημαντικών δράσεων όπως Hospitality Atmospheres / Hotel Experience / Design Dialogues / Architects Talk / The Architect Show / ΕΣΩ / Invisible Hotel Exhibition / SizeMatters / Green Design Festival και άλλες.Διαβάστε το πρώτο τεύχος του Greek Hotelier Mag εδώ!RELATED ARTICLES