Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα Concrete Awards 2019 έχει ολοκληρωθεί και ο χρόνος για την αποκάλυψη των νικητών μετράει αντίστροφα. Η τελετή απονομής των βραβείων έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στο Sofitel Airport Luxury Hotel, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. 

O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Concrete Awards, Γεώργιος Πενέλης, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, σχολιάζει τα αποτελέσματα δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που από την πρώτη διοργάνωση τα βραβεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό αριθμό υποψηφιοτήτων και σίγουρα τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών. Η πρωτοβουλία της Boussias Communications να δημιουργήσει τα βραβεία αυτά σηματοδοτεί και στη χώρα μας την ανάγκη για προβολή της αριστείας στα έργα από σκυρόδεμα, μια προσπάθεια που έρχεται ως αρωγός στην επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών που τόσο ταλαιπωρήθηκε στα χρόνια της κρίσης». 

Ποιες επιχειρήσεις θα αναδειχθούν ως κορυφαίες στον κλάδο των κατασκευών;

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο κοινό στις 28 Ιανουαρίου και στόχος της διοργάνωσης είναι αυτή η ημέρα να συγκεντρώσει ολόκληρο τον κλάδο σε μια μεγάλη γιορτή αναγνώρισης και διάκρισης της καινοτομίας στα κατασκευαστικά έργα. 

Στην τελετή απονομής των Concrete Awards 2019 θα παρευρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι σχετικών συνδέσμων και Δημοσίου Τομέα, δημοσιογράφοι και, φυσικά, μπορεί να παρακολουθήσει, όποιος το επιθυμεί, εξασφαλίζοντας τη θέση του από την ιστοσελίδα https://www.concreteawards.gr/register/ .

Την παραπάνω πρωτοβουλία έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους όλοι σχεδόν οι επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας, ΕΠΕΣ, ΠΕΔΜΕΔΕ, ΣΑΤΕ, ΣΕΓΜ, ΣΤΕΑΤ και TEΕ.


RELATED ARTICLES