Το ετήσιο Συνέδριο της A&M Architects  στέφθηκε με επιτυχία, παρουσιάζοντας κορυφαίους ειδικούς από 5 διαφορετικούς κλάδους.

Γιορτάζοντας την καινοτομία και το “thought leadership”, το ετήσιο συνέδριο του αρχιτεκτονικού γραφείου A&M Architects έφερε κοντά ποικίλες φωνές (κορυφαίους ειδικούς από 5 διαφορετικούς κλάδους) μαζί με τις πρωτοποριακές ιδέες που υπόσχονται να διαμορφώσουν το μέλλον.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Μουσείου Bορρέ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας κοντά leaders, σημαντικούς αρχιτέκτονες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για μια μέρα γεμάτη εμπνευσμένες ομιλίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Οι κύριοι ομιλητές, Τίνα Μαρινάκη – Athens Surreal, Elettra de Pellegrin – Designer & Founder of Slalom, Νεφέλη Ράντου – Co-Founder of synergy, Julian Lipscombe – Director of Bennetts Associates και Κωνσταντίνος Κίντζιος – ReGeneration | Keynote Speaker | #1 podcast host, μοιράστηκαν τις μοναδικές τους απόψεις για την καινοτομία, το AI, το σχεδιασμό, την προσβασιμότητα προς όλα τα μέλη της κοινωνίας και τις τάσεις της βιομηχανίας εστιάζοντας στη βιωσιμότητα.

Οι συνεισφορές τους πυροδότησαν εποικοδομητικές συζητήσεις και πρόσφεραν στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις για την εφαρμογή στις δικές τους πρακτικές.

Μέσω της ημερίδας, η A&M Architects κάθε χρονιά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για προώθηση της συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων, τονίζοντας τη σημασία της διαρκούς προσαρμογής σε μια ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία.

Η εκδήλωση ανέδειξε επίσης τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της A&M Architects να ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βιώσιμες πρακτικές στο έργο της, ενώ παράλληλα ακολούθησαν και σημαντικές βραβεύσεις προς τους εργαζόμενους του γραφείου.


RELATED ARTICLES