Τα 3 νέα διαχωριστικά συστήματα για εσωτερικούς χώρους από την εταιρεία ALUMIL

Η κορυφαία εταιρεία ALUMIL παρουσιάζει τα τρία νέα διαχωριστικά συστήματα εσωτερικών χώρων SMARTIA P100 Slim, SMARTIA P200 Slim και SMARTIA P150 Urban. Πρόκειται για συστήματα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, ιδανικά για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσω της ενίσχυσης της ιδιωτικότητας και της διατήρησης του φυσικού φωτισμού. 

Ο αποτελεσματικός διαχωρισμός εσωτερικών χώρων είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσω της ενίσχυσης της ιδιωτικότητας, του φυσικού φωτισμού και της συνολικής αισθητικής. Επίσης, στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, τα διαχωριστικά συστήματα παρέχουν ένα επιπλέον μέτρο προστασίας έναντι της διασποράς του ιού, διατηρώντας παράλληλα τη διαφάνεια μεταξύ των χώρων. Τα 3 νέα συστήματα διαχωριστικών της ALUMIL με μονό ή διπλό τζάμι, εμπλουτίζουν την γκάμα της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα και παρέχουν λύσεις για κάθε ανάγκη.

SΜΑΡΤΙΑ P100 Slim

P100 SLIM

Το SMARTIA P100 Slim είναι ένα minimal διαχωριστικό με υαλοπίνακες πλαισιωμένους από προφίλ αλουμινίου και είναι ιδανικό για χώρους γραφείων. Χαρακτηρίζεται από πολύ λεπτά προφίλ (30mm), τα οποία επιτρέπουν υψηλά επίπεδα φυσικού φωτισμού και παρέχουν ένα μοναδικό αισθητικά αποτέλεσμα. Επίσης, στο P100 Slim χρησιμοποιείται διπλή υάλωση, που συμβάλλει στη συνολική ηχομείωση που παρέχει το σύστημα, στα 47dB.

CEO OFFICE INTERIOR WITH GLASS BLACK FRAMED WALL PARTITIONS, LED LINEAR LIGHTS, TWO ON TREND CABINETS, OFFICE DESK AND COMFY WAITING AREA. A CONCEPT OF MODERN PANORAMIC OFFICE BUILDING. 3D RENDERING

Το SMARTIA P100 Slim αποτελεί την κύρια πρόταση της ALUMIL για minimal γυάλινα διαχωριστικά και είναι ιδανική επιλογή για νέα έργα αρχιτεκτόνων, καθώς η στιβαρότητά του σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μεγάλη ευελιξία τεχνικών λύσεων, δίνει μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία.

Δείτε τη σελίδα του προϊόντος

CORRIDOR WITH PANORAMIC CEO OFFICE BEHIND THE BLACK FRAME GLASS PARTITION AND EMPTY WHITE WALL BETWEEN THE NEXT ROOM. WOODEN FLOOR. A CONCEPT OF MODERN OFFICE BUILDING. 3D RENDERING

SMARTIA P200 Slim

Το SMARTIA P200 Slim είναι το νέο διαχωριστικό σύστημα της ALUMIL χωρίς εμφανή πλαίσια αλουμινίου (τύπου structural). Τα πλαίσια (49mm) παραμένουν κρυφά χάρη σε μια πολύ λεπτή στρώση βαφής που εφαρμόζεται σε αυτά. Το P200 Slim αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για διαχωρισμό εργασιακών χώρων, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα ηχομείωσης, δημιουργεί συνθήκες πλούσιου φυσικού φωτισμού και κυρίως προσδίδει μοντέρνα αισθητική, που μπορεί να αναδείξει και να μεταμορφώσει έναν χώρο.
Δείτε τη σελίδα του προϊόντος

SMARTIA P150 Urban

Στα πλαίσια της κάλυψης όλο και περισσότερων αναγκών, η εναλλακτική πρόταση της ALUMIL για διαχωριστικά γραφείων είναι το SMARTIA P150 Urban. Η σειρά βασίζεται σε μονούς υαλοπίνακες, στηριζόμενους σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης (3-D).

Χαρακτηριστικό του P150 Urban είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση, που θυμίζει χαλύβδινες κατασκευές (steel look). Αυτό προκύπτει από τα λεπτά ενδιάμεσα προφίλ αλουμινίου (καΐτια) και τις μικρότερες γυάλινες επιφάνειες που δημιουργούνται. Το ιδιαίτερο design του συστήματος το καθιστά μια επιλογή που μπορεί να προσδώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο, παρέχοντας ικανοποιητικά – για μονή υάλωση – επίπεδα ηχομόνωσης (34 dB).
Δείτε τη σελίδα του προϊόντος

  Οι 3 νέες προτάσεις διαχωριστικών συστημάτων της ALUMIL, έρχονται να προστεθούν στις υφιστάμενες σειρές P100 & P200 standard, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊοντικών λύσεων.

Η υψηλή αντοχή για κατασκευές μεγάλων διαστάσεων, οι επιδόσεις στον τομέα της ηχομείωσης, καθώς και η κομψή και minimal σχεδίαση, συνιστούν ένα πλήρες «πακέτο» πλεονεκτημάτων, για αποτελεσματικό και αισθητικά αναβαθμισμένο διαχωρισμό ενιαίων χώρων.


RELATED ARTICLES