Lighting Design Week 2: Ένας ανοιχτός διάλογος μεταξύ αρχιτεκτονικής και φωτισμού | by Kafkas

Lighting Design Week 2: Ένας ανοιχτός διάλογος μεταξύ αρχιτεκτονικής και φωτισμού. Tο HUB Lighting & Innovation by Kafkas, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη Lighting Design Week από τις 12/12 μέχρι και τις 16/12. Αρχιτέκτονες, Lighting Designers και κορυφαίοι προμηθευτές συνδιαλέγονται στον βραβευμένο χώρο του HUB Lighting & Innovation by Kafkas με επίκεντρο τον φωτισμό.   

-Press release

Με την παρουσία κορυφαίων αρχιτεκτόνων, lighting designers, ακαδημαϊκών καθώς και εταιρειών όπως η ARKOSLIGHT, η INTRALIGHTING  και η ZUMTOBEL, το HUB Lighting & Innovation by Kafkas, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη Lighting Design Week από τις 12/12 μέχρι και τις 16/12. Πρόκειται για ένα exclusive event με στόχο να προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία, αναδεικνύοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ αρχιτεκτονικής και φωτισμού. Στη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης, υποδέχτηκε περισσότερους από 130 επαγγελματίες από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του φωτισμού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να περιηγηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του HUB.

Συγκεκριμένα, στις 5 ημέρες που θα διαρκέσει, θα καλυφθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

12.12 | Light Directionality

Mε ομιλητές τον Dr. Άρη Τσαγκρασούλη – Physicist, Professor Dept. of Architecture, University of Thessaly, τον Dr. Στέλιο Ζερεφό – Architect, Professor School of Applied Arts and Sustainable Design, HOU και τον Dr. Λάμπρο Δούλο, Physicist, Associate Professor School of Applied Arts and Sustainable Design, HOU.

Παράλληλα η ARKOSLIGHT θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς ο φωτισμός υιοθετεί μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση καθώς σχετίζεται με τον χρόνο, τη χρήση και τις ανάγκες του χρήστη στην ενότητα Residential Lighting. Θα συνεχίσει με το Hospitality, όπου θα αναδείξει το ρόλο του φωτισμού ως θεμελιώδους συστατικού για ένα περιβάλλον που καλωσορίζει τον επισκέπτη και προκαλεί αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

14.12 | Museum Lighting

Mε ομιλητές την κα Άννα Σμπώκου – Principle Lighting Designer ASlight και την κα Ερατώ Κουτσουδάκη – Museum Exhibition Designer

Την ίδια ημέρα, η ZUMTOBEL θα εστιάσει στις παρακάτω θεματολογίες:

  • When invisible matters – Spectrum. The light that is designed to meet human needs &
  • Limbic Lighting – Lighting concept that grows your sales

15.12 | Façade Lighting

Mε ομιλητές τον κ. Άρη Κλωνιζάκη – Lighting Architecture Studio (LASt) και τον κ. Θοδωρή Μακρίδη – Architect, Partner MAKRIDIS ASSOCIATES

Παράλληλα η INTRALIGHTING θα προκαλέσει το διάλογο για το Office Lighting και το πλέον επίκαιρο θέμα του Energy Saving in Workplaces.

Στις 13 & 16.12 έχουν προγραμματιστεί Open Days, κατά τις οποίες οι επισκέπτες του HUB θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του με την καθοδήγηση εξειδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας του HUB και να αλληλοεπιδράσουν με τον φωτισμό στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, πειραματιζόμενοι με τις αντανακλάσεις, το χρώμα, το CRI και την κατευθυντικότητα.

Τα workshops, που θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων, θα πλαισιώνονται από θεματικά event σχετικά με τη θεματολογία της κάθε ημέρας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω το βιωματικό στοιχείο στο φωτισμό.

O χώρος του HUB, μοναδικός στην Ελλάδα και από τους πιο καινοτόμους στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε από την ΚΑΥΚΑΣ και παρουσιάζει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, εφαρμογές και end to end λύσεις στον τομέα του φωτισμού και του κτιριακού αυτοματισμού. Αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς και κόμβο συνάντησης αρχιτεκτόνων, μελετητών, σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, τεχνικών εταιρειών, τελικών πελατών και επενδυτών καθώς και ξενοδόχων που ενδιαφέρονται για κορυφαίες λύσεις φωτισμού και αυτοματισμών.

Κλείστε τη θέση σας μέχρι και τις 6.12 και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία φωτισμού.

Εγγραφείτε στο Lighting Design Week 2 εδώ
Περισσότερες πληροφορίες για το HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas μπορείτε να βρείτε εδώ και τηλεφωνικά στο 210 9919193.

Σχετικά με την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ:

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 72 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στον χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Σχετικά με το HUB Lighting & Innovation by Kafkas:

Το Hub Lighting and Innovation by Kafkas, το νέο conceptual framework της εταιρείας, είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με τον φωτισμό μετατρέποντάς τον σε εμπειρία, καθώς η περιήγηση του επισκέπτη έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αναδείξει όχι μόνο φωτιστικά σώματα, αλλά διαφορετικές πτυχές, αξίες και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.


RELATED ARTICLES