Ενισχύοντας την εξωστρέφεια στην Νοτιοανατολική Ασία, η ISOMAT συμμετείχε, ανάμεσα σε 700 εκθέτες, στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες, συστήνοντας τα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένα συστήματα λύσεων προσαρμοσμένα με τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής. 

Με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Νοτιοανατολική Ασία, η ISOMAT συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες, η οποία έλαβε χώρα στις 14 με 17 Μαρτίου 2024, στο World Trade Center Metro Manila & SMX Convention Center Manila, στη Μανίλα. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χώρας για τον κλάδο των κατασκευών, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου από όλο τον κόσμο. 

Η ISOMAT, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αγορά των Φιλιππίνων μέσω τοπικού διανομέα, σύστησε στο κοινό της WORLDBEX τα ολοκληρωμένα συστήματα και τις καινοτόμες λύσεις που έχει αναπτύξει με τη χρόνια τεχνογνωσία της για τις σημερινές ανάγκες των κατασκευών. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ISOMAT στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τα κορυφαίας ποιότητας πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, όπως και τα συστήματα στεγανοποίησης μπάνιου, πισίνας και δεξαμενών, καθώς και για τις εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και επεξεργασίας τροφίμων. Συνδυάζοντας τη λειτουργική με την αισθητική αναβάθμιση κάθε σύγχρονου χώρου, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία παρουσίασε και τις ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει, όπως το διακοσμητικό δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, σε τέλεια εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον, και η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα. Τέλος, τα συστήματα Beach Entry Pools, για πισίνες με όψη παραλίας που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής, όπως το σύστημα Pool Flake Coating, κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ακολουθώντας πιστά τις αξίες της για καινοτομία και πάθος για ποιότητα, η ISOMAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνούς της παρουσίας, μέσω της συμμετοχής της στις κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και σε διεθνή projects υψηλών προδιαγραφών

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που έχει αναπτύξει για τη σύγχρονη κατασκευή ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις για βιωσιμότητα και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού «αποτυπώματος» με ουσιαστική δέσμευση προς τον σκοπό αυτό, εφαρμόζοντάς την τόσο στα προϊόντα όσο και στην ίδια τη λειτουργία της.

Λίγα λόγια για την ISOMAT:

Η ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, με ένα πορτφόλιο που απαριθμεί πάνω από 350 προϊόντα. Με όραμά του να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών τον κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, η ISOMAT επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη με 7 χημεία R&D και 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου, όπου κάθε χρόνο αναπτύσσονται πληθώρα νέων προϊόντων, ενώ βελτιώνονται συνεχώς τα υφιστάμενα, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και με προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, η ISOMAT υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και εκπροσωπώντας επάξια την ιδιωτική πρωτοβουλία.


RELATED ARTICLES