Η ISOMAT στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το Coating Forum 2023, που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για τη βιομηχανία των χρωμάτων και οικοδομικών υλικών στην Ελλάδα. Το φετινό συνέδριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»), υπό την αιγίδα του Institute of Coating Technologies (IoCT), της καινοτόμου πρωτοβουλίας ακαδημαϊκών και ανωτάτων στελεχών στην Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των χρωμάτων.

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή της ISOMAT στη διοργάνωση του περασμένου έτους με θέμα τη βιωσιμότητα, με σχετική ομιλία για την εταιρεία από τον Διευθυντή Έρευνας & Ανάπτυξης και Τεχνικής Υποστήριξης, κ. Κωνσταντίνο Ασλάνη, η ISOMAT θα δώσει και φέτος το παρών, ως Gold Sponsor, με τον κ. Ασλάνη να είναι και πάλι, ως ειδήμονας, ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του συνεδρίου.

Στο συνέδριο πρόκειται να δώσουν το παρών πολλοί καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και ερευνητικά εργαστήρια. Το ενδιαφέρον των ομιλιών και των συζητήσεων πρόκειται να στραφεί γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της βιομηχανίας των χρωμάτων και των δομικών υλικών, όπως επίσης και γύρω από τις νέες τεχνολογίες, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τους σχετικούς κανονισμούς.

Η ISOMAT θα έχει επίσης και δικό της stand στον χώρο του συνεδρίου, επανδρωμένο με τους έμπειρους μηχανικούς της, προκειμένου να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους και να τους ενημερώσει για τις καινοτόμες λύσεις που αναπτύσσει ως απάντηση στις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες και για τα συστήματα πιστοποιημένων «πράσινων» προϊόντων της ως ολοκληρωμένες προτάσεις στη μελέτη & κατασκευή κτιρίων, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία, 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.


RELATED ARTICLES