Επίσκεψη φοιτητών από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ στις εγκαταστάσεις της ISOMAT!

Στα πλαίσια του προγράμματος της “ISOMAT FOR THE NEW GEN”, η ISOMAT με χαρά υποδέχτηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Αθανάσιο Θες/νίκης φοιτητές του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). 

 

Οι φοιτητές, συνοδεία των καθηγητών τους κου. Ιωσήφ Γεωργίου, Επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας του τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ και κου Ευάγγελου Τζιμπιλή, Διδάκτωρ μέλος ΕΔΙΠ, παρακολούθησαν αρχικά μια σύντομη εταιρική παρουσίαση και στη συνέχεια συζήτησαν με εργαζόμενους της ISOMAT για τις δυνατότητες απασχόλησης που προσφέρει ο Όμιλος στο φάσμα του αντικειμένου τους. Η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στα 7 διαφορετικά χημεία R&D καθώς και στις μονάδες παραγωγής και στους χώρους αποθήκευσης.

Το πρόγραμμα “ISOMAT FOR THE NEW GEN”, είναι ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει δημιουργήσει η ISOMAT με στόχο να συγκεντρώσει κάτω από μια κοινή ομπρέλα όλες τις διαφορετικές δράσεις που κάνει ο Όμιλος για τη στήριξη των νέων, έχοντας την πεποίθηση πως οφείλει να επενδύει στη νέα γενιά για ένα καλύτερο μέλλον!


RELATED ARTICLES