Η ELVIAL συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Π.Ο.Β.Α.Σ που πραγματοποιήθηκε στις 17-18-19 Μαΐου 2024, στη Λάρισα και το ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial, καθώς και στις διεργασίες του με ομιλίες στελεχών της.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της ELVIAL, κα Τάνια Τζίκα, μεταξύ άλλων τόνισε στον εναρκτήριο χαιρετισμό της, ότι η ελληνική βιομηχανία του αλουμινίου πρέπει να εκμεταλλευθεί το θετικό momentum του κατασκευαστικού κλάδου αλλά να μην αμελήσει να θωρακιστεί χρηματοοικονομικά. Αρχικά, η κ. Τζίκα επεσήμανε ότι  σήμερα, η Ελλάδα αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα της Ευρώπης, για την αναπτυξιακή της πορεία, την επενδυτική βαθμίδα που έχει ανακτήσει και τις επενδύσεις που δρομολογούνται στον κλάδο των κατασκευών.  “Μπροστά μας, λοιπόν», συνέχισε, «έχουμε άλλα τρία έως πέντε χρόνια που αυτή η πορεία φαίνεται πως θα συνεχιστεί. Έτσι, όλοι στον κλάδο του αλουμινίου πρέπει να αξιοποιήσουμε τη θετική συγκυρία αλλά, ταυτόχρονα, να αναλογιστούμε και την ευθύνη που φέρουμε.”

“Οφείλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία κτιρίων και υποδομών που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο και θα επιδεικνύουν σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Να μην ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν. Η οικονομία κάνει κύκλους και η σημερινή συγκυρία δεν θα διαρκέσει για πάντα” – Τάνια Τζίκα

Επίσης, η κα Σοφία Αντωνιάδου, Marketing Manager της ELVIAL, μίλησε για την αναγκαιότητα του ψηφιακό marketing στις επιχειρήσεις του κλάδου και συγκεκριμένα για τους κατασκευαστές αλουμινίου αναλύοντας τα πλεονεκτήματα, τους κοινούς στόχους, τη νέα συνθήκη της τεχνητής νοημοσύνης αλλά και τα εργαλεία που τελικά θα οδηγήσουν σε άριστα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Τέλος, η κα Άννα Ψεφτέλη, Υπεύθυνη ELVIAL TRAINING CENTRE, σε συζήτηση που σκοπό είχε την ενημέρωση των κατασκευαστών για την εκπαίδευση στον κλάδο, υπογράμμισε τη σημαντικότητα της καλής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον κλάδο και αναφέρθηκε στις καινοτομίες του εκπαιδευτικού προγράμματος της ELVIAL.

Στον χώρο του συνεδρίου υπήρχε stand της εταιρίας στο οποίο στελέχη της ELVIAL που  παρευρεθήκαν στο κλαδικό γεγονός είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο τον κατασκευαστικό κόσμο, κατασκευαστές αλουμινίου και προμηθευτές.

Η ενδιαφέρουσα θεματολογία του και η αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου ήταν αρωγοί στο να ολοκληρωθεί ένα άκρως επιτυχημένο και δημιουργικό συνέδριο που κύριο σκοπό είχε να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα αλλά και να ενημερώσει για τις εξελίξεις του κλάδου του αλουμινίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην ΠΟΒΑΣ, στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες που ανέδειξαν το συνέδριο με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους.


RELATED ARTICLES