Επετειακή έκδοση από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η Αρχιτεκτονική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου δημιούργησε μια επετειακή έκδοση, Anniversary Edition, με επιλεγμένα έργα των φοιτητών της από το Campus Αμαρουσίου στην Αθήνα.

Αφορμή ήταν η ολοκλήρωση ενός πλήρους 7ετούς ακαδημαϊκού κύκλου σπουδών, από το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα, σε αυτό της Αρχιτεκτονικής BA (Hons) Architecture (RIBA Part 1), και στη συνέχεια στο Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική και τον Αστικό Σχεδιασµό.    

Τα πρoγράμματα σπουδών Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι πιστοποιημένα επιτυχώς και άνευ όρων στο επίπεδο Part 1 & Part 2 από το Royal Institute of British Architects (RIBA). Το γεγονός αυτό καθιστά το Μητροπολιτικό Κολλέγιο τον μοναδικό εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα που κατακτά πιστοποίηση Royal Institute of British Architects RIBA Part 1 & Part 2. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι 1 από τα 7 εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη και 1 από τα 25 εκπαιδευτικά ιδρύματα Διεθνώς που έχουν πιστοποιημένα προγράμματα από το Royal Institute of British Architects.

Δείτε την Επετειακή Έκδοση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρακάτω

 


RELATED ARTICLES

Η Σχολή των Αθηνών. Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Βενετίας 2018| στο Μουσείο Μπενάκη από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Neiheiser Argyros| 3 Σεπτεμβρίου- 11 Οκτωβρίου