Διαχωριστικά συστήματα ALUMIL για την αποτελεσματική οργάνωση εσωτερικών χώρων

Η ALUMIL αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές ανάγκες των χώρων εργασίας, αναπτύσσει μια σειρά διαχωριστικών-partitions εσωτερικών χώρων τα οποία προσφέρουν πλήθος τεχνικών λύσεων. 

Ο διαχωρισμός εσωτερικών χώρων, σε εταιρείες, γραφεία και άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αφενός ενισχύοντας την ιδιωτικότητα και τον φυσικό φωτισμό και αφετέρου αναβαθμίζοντας τη συνολική αισθητική του χώρου. Η ALUMIL, μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες ανάπτυξης αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, έχει εντάξει στην προϊοντική γκάμα της μια σειρά διαχωριστικών που καλύπτουν κάθε ανάγκη χάρη στην πληθώρα τεχνικών λύσεων που προσφέρουν.   

SΜΑΡΤΙΑ P100 Slim

Το SMARTIA P100 Slim είναι ένα minimal διαχωριστικό ιδανικό για χώρους γραφείων, με υαλοπίνακες πλαισιωμένους από προφίλ αλουμινίου. Χαρακτηριστικό του συστήματος είναι τα πολύ λεπτά προφίλ (30mm), τα οποία μεγιστοποιούν τον φυσικό φωτισμό και προσφέρουν ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στο P100 Slim χρησιμοποιείται διπλή υάλωση που συμβάλλει στη συνολική ηχομείωση που παρέχει το σύστημα, επιπέδου 47dB.

Το SMARTIA P100 Slim αποτελεί την κύρια πρόταση της ALUMIL για minimal γυάλινα διαχωριστικά και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για νέα έργα αρχιτεκτόνων, καθώς η στιβαρότητά του σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μεγάλη ευελιξία τεχνικών λύσεων, δίνει μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία.

SMARTIA P100 SLIM
SMARTIA P100 SLIM
SMARTIA P100 SLIM

SMARTIA P200 Slim

Το SMARTIA P200 Slim είναι ένα διαχωριστικό σύστημα χωρίς εμφανή πλαίσια αλουμινίου (τύπου structural).

Τα πλαίσια (49mm) παραμένουν κρυφά χάρη στην τοποθέτηση του structural τζαμιού σε συνδυασμό με μία ειδική επιφανειακή κατεργασία που εφαρμόζεται σε αυτά.

Το P200 Slim αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον διαχωρισμό εργασιακών χώρων, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα ηχομείωσης, δημιουργεί συνθήκες πλούσιου φυσικού φωτισμού και κυρίως προσδίδει μοντέρνα αισθητική, που μπορεί να αναδείξει και να μεταμορφώσει έναν χώρο.

SMARTIA P200 SLIM
SMARTIA P200 SLIM
SMARTIA P200 SLIM

SMARTIA P150 Urban

Το SMARTIA P150 Urban αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της ALUMIL για διαχωριστικά γραφείων. Η σειρά βασίζεται σε μονούς υαλοπίνακες που στηρίζονται σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης (3D). Χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση που θυμίζει χαλύβδινες κατασκευές (steel look). Αυτό προκύπτει από τα λεπτά ενδιάμεσα προφίλ αλουμινίου (καΐτια) και τις μικρότερες γυάλινες επιφάνειες που δημιουργούνται. Το ιδιαίτερο design του συστήματος το καθιστά μια επιλογή που μπορεί να προσδώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο, παρέχοντας ικανοποιητικά – για μονή υάλωση – επίπεδα ηχομόνωσης (34 dB).

SMARTIA P150 URBAN
SMARTIA P150 URBAN
SMARTIA P150 URBAN

Τα τρία παραπάνω διαχωριστικά, σε συνδυασμό με τις κλασικές σειρές της ALUMIL, P100 και P200 Standard, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊοντικών λύσεων.

Η υψηλή αντοχή για κατασκευές μεγάλων διαστάσεων, οι επιδόσεις στον τομέα της ηχομείωσης καθώς και η κομψή και minimal σχεδίαση των συστημάτων, συνιστούν ένα πλήρες «πακέτο» πλεονεκτημάτων, για αποτελεσματικό και αισθητικά αναβαθμισμένο διαχωρισμό ενιαίων χώρων.


RELATED ARTICLES