Η Kommigraphics διακρίθηκε στα Βραβεία Ερμής 2017 για το website του Archisearch!

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Φέτος η τελετή απονομης των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 κατά την οποία η Kommigraphics διακρίθηκε για το σχεδιασμό της ιστοσελιδας του Archisearch! Η ομάδα της Kommigraphics ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Ερμής για να παραλάβει συνολικά 6 βραβεία!

Ermis Awards, Ελλάδα, Graphic, Design, Web Design, διαφήμιση, Θεσμός, 2017

Βραβευμένα Έργα:

Ermis Bronze: Digital / Websites / Media & Publications: Archisearch
Url: https://tinyurl.com/yclww7fw

Ermis Gold: Digital / Websites / E-commerce:
Heathen Natives
Url: https://tinyurl.com/y79evcs2

Ermis Gold: Digital / Websites / Mobile Experience:
TOinos
Url: https://tinyurl.com/matuvun

Ermis Silver: Digital/ Websites / Craft & Function:
Think News
Url: https://tinyurl.com/y8xgur7n

Ermis Bronze: Digital / Websites / Corporate:
Amvyx S.A.
Url: https://tinyurl.com/m7dyuyl

Ermis Bronze: Digital / Websites / Media & Publications:
Think News
Url: https://tinyurl.com/y8xgur7n


Ermis Awards, Ελλάδα, Graphic, Design, Web Design, διαφήμιση, Θεσμός, 2017 Ermis Awards, Ελλάδα, Graphic, Design, Web Design, διαφήμιση, Θεσμός, 2017

Η Kommigraphics Design Studio είναι ένα βραβευμένο Γραφείο Οπτικής Επικοινωνίας, με έδρα την Αθήνα, που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στον τομέα του branding, της οπτικής επικοινωνίας των ψηφιακών εφαρμογών και του marketing, σε ένα ευρύ πεδίο αγορών και μέσων επικοινωνίας.

Πιστεύουμε πως ο σωστός σχεδιασμός προκύπτει μέσα από τη διαρκή και ουσιαστική έρευνα της αγοράς και για να είναι λειτουργικός και επιτυχημένος θα πρέπει να αποδίδει τα σωστά επικοινωνιακά μηνύματα.

Προσεγγίζουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολιστικά και δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να προσφέρουμε πάντοτε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις.

Η ανάγκη μας για πειραματισμό, η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, καθώς και η διαρκής έρευνα σε επίπεδο νέων τεχνολογιών μας οδηγούν σε δημιουργικά αποτελέσματα, με καλλιτεχνική υπόσταση, λειτουργικά, ξεχωριστά και διαχρονικά.


RELATED ARTICLES