Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του The Architect Show θα πραγματοποιηθεί η έκθεση φωτογραφίας «The Photographer’s EYE»,  στη οποία οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν, μέσα από το φακό καταξιωμένων φωτογράφων, την υλικότητα, τις υφές και το αρχιτεκτονικό έργο. Θεματικές της, « Η αρχιτεκτονική της σκιάς», «η υλικότητα στον μεγεθυντικό φακό» και «Groundscapes και το μέλλον της underground αρχιτεκτονικής».

Την έκθεση και την επιλογή των φωτογραφιών επιμελείται το Archisearch και η Design Ambassador, καθώς και μία ομάδα συμβούλων από το πεδίο της Αρχιτεκτονικής και του Design.

Ο Γιώργος Μεσσαριτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1976. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών και έκανε το μεταπτυχιακό του στην Σχεδίαση Λογισμικού. Το 2003 ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά. Το 2012 πραγματοποίησε ατομική έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα και παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται σαν φωτογράφος αρχιτεκτονικής.

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες της Ελλάδας και φωτογραφίες του δημοσιεύονται τακτικά στον έντυπο περιοδικό τύπο αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη και την Άπω Ανατολή. Από το 2013 συνεργάζεται με το πρακτορείο Arcaid Images, που διακινεί τις φωτογραφίες του παγκοσμίως. Από το 2014 έχει την έδρα του στο Βερολίνο. 

THE 2015 SERPENTINE PAVILION, LONDON, THE UK, BY SELGASCANO

SUMMER HOUSE IN ORANGE GROVE – ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΟΤΟΒΙΚΗΣ

Το tAS είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής & του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση, όπου θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια, Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκπαιδευτικές και Inspirational Διαλέξεις και workshops.

Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα, ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador, εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και παράλληλα θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους. Το Architect Show διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάθετε περισσότερα για τo The Architect Show 2019 στο σύνδεσμο και δηλώστε συμμετοχή εδώ!


RELATED ARTICLES