9ο Energy Efficiency Conference | Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό στην αγορά του, το 9ο Energy Efficiency Conference, την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό στην αγορά του, το 9ο Energy Efficiency Conference, την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Καταξιωμένοι ομιλητές – εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του κατασκευαστικού κλάδου και υπεύθυνοι του ενεργειακού σχεδιασμού και της διαχείρισης σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, ανέδειξαν

Καινοτόμα use cases βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης, καθώς και εξέχοντα κτιριακά έργα πιστοποιημένα με διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, τα οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και της αειφορίας.

Δείτε ΕΔΩ όλη την ατζέντα του 9ου Energy Efficiency Conference

H ΔΕΠΑ ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου, Χορηγός η LG Business Solutions και

Υποστηρικτές οι Calda Energy, Kraft Paints, Schneider Electric και ZEB.

Το 9ο Energy Efficiency Conference συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την Τιμητική Υποστήριξη του ΕΙΠΑΚ και του SBC (Συμβουλίου Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδος).


RELATED ARTICLES