Η Πολυθρόνα Tulip στις νέες εγκαταστάσεις ΑΓΓΕΜΑΡ | Τσαούσογλου

Η εταιρεία Τσαούσογλου, ειδική στο επαγγελματικό έπιπλο εδώ και περίπου έναν αιώνα,ανέλαβε τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση καθισμάτων αμφιθεάτρου στις νέες εγκαταστάσεις της Maran Dry Management Inc, σε ένα κτιριακό συγκρότημα υποδειγματικού περιβαλλοντικού σχεδιασμού.

Οι νέες εγκαταστάσεις ενός από τους μεγαλύτερους Ναυτιλιακούς ομίλους στην Ελλάδα, με έκταση 30.616 τ.μ., αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα. Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Sparch Architects,  το κτίριο αυτό βρίσκει την απαρχή του στην αίσθηση θαλάσσιου ορίζοντα, όπως αναφέρει η ίδια η αρχιτέκτονας, η οποία κατάφερε να μετατρέψει την αίσθηση αυτή σε κάτι ρευστό όπως  η  μορφή του κτιρίου αυτού.

 Ακολουθώντας τα πρότυπα της αειφόρου ανάπτυξης,  το κτίριο διαπιστεύτηκε και με LEED Platinum certification.

Οι πολυθρόνες TULIP της εταιρείας LAMM εγκαταστάθηκαν σε αυτό το σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό κτίριο από την εταιρεία Τσαούσσογλου Α.Ε. Μια σύλληψη του Bartoli Design, το Tulip είναι ένα κάθισμα συνεδριακού χώρου με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τo καινοτόμο σύστημα ανοίγματος του καθίσματος και των μπράτσων. Έχοντας καμπύλο σχήμα που το κάνει να μοιάζει με λουλούδι, έχει διαιίτερη ευελιξία και μπορεί να ενταχθεί εύκολα ακόμα και σε αίθουσες με οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση. 

Δείτε περισσότερα για το έργο από την Τσαούσογλου και για την TULIP.

Περισσότερα για εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, μέσα από προϊόντα και υλοποιημένα έργα θα βρείτε στη σελίδα της Τσαούσογλου, εδώ.

Facts and Credits

Project: Agemar Headquarters
Location: Athens, Greece
Year: 2018
Architectural design: Sparch Architects
Lighting design: Eleftheria Deko Lighting Design


RELATED ARTICLES