Στις 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο «Coating Forum» στο Ωδείο Αθηνών, από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και την Tsomokos Communications.

at ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στις 19 0κτωβρίου θα λάβει χώρα στο Ωδείο Αθηνών, το Συνέδριο «Coating Forum», μια διοργάνωση από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και τη Tsomokos Communications. Στο συνέδριο θα τεθούν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της κατασκευής, τη βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών από σχετικούς κλάδους αλλά και την ευαισθητοποίηση για τις βιώσιμες αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές κατασκευές γενικότερα.

Η στροφή στην βιωσιμότητα της βιομηχανίας των χρωμάτων και δομικών υλικών, η δημιουργία της απαιτούμενης κουλτούρας και οι καυτές εξελίξεις στις παγκόσμιες αγορές

Οι βασικές προκλήσεις της μετάβασης της χημικής βιομηχανίας  σε μια κυκλική οικονομία καθώς και οι εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο του Coating Forum, που θα λάβει χώρα στις 19 Οκτωβρίου στο Ωδείο Αθηνών από το Institute of Coating Technologies (IoCT) και την Tsomokos Communications.

Το Coating Forum, με στόχο την συλλογική ευαισθητοποίηση για τις βιώσιμες αρχιτεκτονικές και βιομηχανικές κατασκευές, θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στις εξελίξεις του κλάδου των κατασκευών, τη βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση καθώς και τις τελευταίες αξιολογήσεις πολιτικής και κανονισμούς αναδεικνύοντας τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες των βασικών παγκόσμιων αγορών με σκοπό να προσφέρει μια ολιστική προοπτική για τις τάσεις της αγοράς.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του κλάδου. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών και συντονιστών του «Coating Forum», είναι ο κ. Αρμόδιος Γιαννίδης, Πρόεδρος, HACI & Διευθύνων Σύμβουλος, Vitex A.E., η κα. Όλγα Ίτσιου, COO, Dimand και ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος,Deputy Chief Executive Officer, Eurobank Group Chief transformation Officer, Digital, Retail, Executive Member of BoD Eurobank.

Οι βασικές θεματικές του Coating Forum είναι:

  • Οι προοπτικές της Ευρωπαϊκής αγοράς
  • Τα αειφόρα δομικά υλικά
  • Βιώσιμη παραγωγή και διαχείριση
  • Αειφόρα κτίρια
  • Διασφάλιση της μέγιστης βιωσιμότητας
  • Πολιτικές & κανονισμοί στο βιομηχανικό κλάδο
  • Σχέδια πιστοποίησης (LEED, BREEAM, Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, PEF)
  • Εργαστηριακή ανάλυση και πιστοποίηση (LCA, EPD)
  • Βιώσιμη χρηματοδότηση

Όλοι οι ομιλητές και περισσότερες πληροφορίες στο coatingforum.gr

Για να κάνετε την εγγραφή σας και να παρακολουθήσετε το Συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Gold Sponsor:VITEX S.A, KRALLIS S.A.

Silver Sponsor: SAFICALCAN

Media Partners: Archisearch.gr, Epixeiro.gr, Κτίριο Εκδόσεις

Tο Institute of Coating Technologies (IoCT), ένα σύγχρονο ινστιτούτο έρευνας και καινοτομίας, που δημιουργήθηκε το 2019 από αξιόλογα στελέχη της βιομηχανίας χρωμάτων και επιχρισμάτων.

H Tsomokos Communications είναι είναι μια διεθνής επιχείρηση Εταιρικής Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας και διοργανώνει μια επιτυχημένη σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων.


RELATED ARTICLES