ΑΚΤΟ Art & Design Show 2018 | 5 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου 2018, ΑΚΤΟ

at ΑΚΤΟ (ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 11Α, AΘΗΝΑ)

Η καθιερωμένη Ετήσια Έκθεση Έργων σπουδαστών εγκαινιάστηκε  στο κεντρικό campus του ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α, Aθήνα) την Πέμπτη  5/7 και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2018.

To Αrt & Design Show περιλαμβάνει δημιουργίες που εκπόνησαν οι σπουδαστές από όλα τα προγράμματα και έτη σπουδών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Kαταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. και τα έργα που παρουσιάζονται καλύπτουν όλο το φάσμα του Design: Γραφιστική, Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, Εικονογράφηση, Κόμικς,Web design, Βιομηχανικό σχέδιο, Φωτογραφία, Fine Art, Αnimation και Fashion Design.

Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων του προγράμματος Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου Μiddlesex του Λονδίνου, του οποίου ο ΑΚΤΟ προσφέρει Επικυρωμένα Προγράμματα Σπουδών.

ΑΚΤΟ, ΑΚΤΟ Art & Design Show 2018, Έκθεση, σπουδαστές

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι μία ευκαιρία επαφής με τη δουλειά νέων δημιουργών και εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό έργο του ΑΚΤΟ, ενός ξεχωριστού εκπαιδευτικού οργανισμού που εισάγει διαρκώς πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι και της εικαστικής παιδείας της χώρας.

ΑΚΤΟ, ΑΚΤΟ Art & Design Show 2018, Έκθεση, σπουδαστές

Info
Διάρκεια έκθεσης     έως 30/9/2018  
Ώρες   Καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 9:00 έως 17:00
Τοποθεσία     Ευελπίδων 11Α, Aθήνα
Επικοινωνία    information@aktocollege.gr  / Τ: 210 52 30 130 / Facebook linkWebsite


RELATED ARTICLES