Από τον κινηματογράφο στην Αρχιτεκτονική: Ένα Αρχιτεκτονικό γραφείο της Κυψέλης γιορτάζει τη δύναμη των ιδεών μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου. Το Annual Event της A&M Architects ήρθε και φέτος για να ενώσει AI, ψυχική υγεία, landscape design, βιωσιμότητα και κινηματογράφο σε μια μέρα γεμάτη έμπνευση.
Το ετήσιο συνέδριο της A&M Architects επέστρεψε δυναμικά, φέρνοντας στο επίκεντρο τον διάλογο μεταξύ διαφορετικών κλάδων και την αξία της έμπνευσης στον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο. Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στον χώρο του Margi Farm, η A&M άφησε για λίγο πίσω τον σχεδιασμό και τις προθεσμίες, για να ακούσει.
5 προσκεκλημένοι ομιλητές, από πέντε διαφορετικούς κόσμους, μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες, εμπειρίες και προοπτικές που στόχο είχαν να προκαλέσουν σκέψη, να μεταδώσουν ιδέες και να “ξεκλειδώσουν” δημιουργικότητα.
Οι ομιλητές
Michael Paleodimos– Cinematographer, Academy Award Winner for Best Short Film (Stutter)
Eirini Latsiou– Mental Health Therapist for Employees | Co-Founder of Human&co
Eleni Tsirintani– Landscape Architect
Stefanos Karagos– AI Expert | Founder of Xplain
Jenny Christodoulou– Partner at Blue Cycle |A company specializing in circular economy & sustainable transformation
Καθένας με τη δική του φωνή, αλλά όλοι με κοινό στόχο: να εμπνεύσουν ένα κοινό που δεν αποτελείται από “τυχαίους θεατές”, αλλά από δημιουργικές προσωπικότητες που καθημερινά σχεδιάζουν, διαχειρίζονται και εξελίσσουν τα πολύπλοκά έργα του γραφείου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης της ομάδας της A&M και ένα closing party στους ελαιώνες της φάρμας, κλείνοντας τη μέρα με ουσία και συναίσθημα.
Μέσα από αυτό το συνέδριο, η A&M επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να χτίζει κοινότητες γνώσης και συνεργασίας, δημιουργώντας πλαίσια που ευνοούν τον δημιουργικό διάλογο, την ενσυναίσθηση και την εξέλιξη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την A&M Architects και τις προσεχείς εκδηλώσεις, δείτε εδώ!
A&M Architects
Με έδρα την Αθήνα, η A&M Architects προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών που περιβάλλουν την Αρχιτεκτονική και το Design, ενσωματώνοντας όλες τις ειδικότητες σχεδιασμού (Interior Design, Engineering & Graphic Design) σε συνδυασμό με τη διαχείριση του έργου (Project Management). Με 70 μέλη και 6 υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, η A&M σηματοδοτεί 42 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό κατοικιών, ξενοδοχείων, κτιρίων γραφείων και μικτής χρήσης όπως επίσης και εμπορικά καταστήματα αλλά και χώρους εστίασης σε αεροδρόμια.
READ ALSO: Reimagining a residence façade in Psychiko | by Chris : Tessas