Η Asset Office Interiors Συμμετείχε ως Πλατινένιος Χορηγός στο ΕΣΩ 2017!

Από το 1998, Η Asset Office Interiors είναι οδηγός των εξελίξεων στην ελληνική αγορά, προσφέροντας πρωτοποριακά και διακεκριμένα ευρωπαϊκά προϊόντα, που μετατρέπουν το γραφειακό χώρο σε ένα παραγωγικό και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. O χώρος εργασίας εκφράζει το χαρακτήρα, τις αξίες, τους στόχους και τις δραστηριότητές της. Αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το ανθρώπινο δυναμικό της, την παραγωγικότητα και την εικόνα της. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου, εμπειρία και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό η Asset υποστηρίζει μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις, οργανισμούς, μελετητικά και αρχιτεκτονικά γραφεία, διακοσμητές, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, στη δημιουργία σύγχρονων και μοναδικών χώρων εργασίας.

Asset Office Interiors – Πλατινένιος Χορηγός του ΕΣΩ 2017

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογικών εφαρμογών, η Asset Office Interiors συμμετείχε και υποστήριξε ως Πλατινένιος Χορηγός το φετινό ΕΣΩ την ημερίδα – θεσμό αφιερωμένη όπως πάντα στην Αρχιτεκτονική και το Interiοr Design.

Το video αυτό, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο, πραγματεύεται την εισχώρηση των σύγχρονων τεχνολογιών στους χώρους εργασίας και πως η Asset Office Interiors ανταποκρίνεται με τα προϊόντα της στις νέες αυτές αλλαγές. 


RELATED ARTICLES