Μετά την τεράστια επιτυχία των Ξενοδοχειακών Workshops στο 100% HOTEL SHOW 2017, η ομάδα της διοργάνωσης και επιλεγμένοι ομιλητές δημιουργούν το 100% Hotel Workshops Tour, φέρνοντας σε επαφή τους ξενοδόχους με τις νέες τάσεις της Ξενοδοχειακής αγοράς.

Πρώτη «στάση» του 100% Hotel Workshops Tour η Αθήνα (Ξενοδοχείο Sofitel, στις 10 & 11 Φεβρουαρίου 2018), ενώ οι υπόλοιποι προορισμοί θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα 100% Hotel Workshops είναι προσανατολισμένα σε δυο άξονες:

α) Στα δωμάτια και το συνολικό design του ξενοδοχείου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

β) Στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και την γαστρονομία την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

10 Φεβρουαρίου 2018 
The Hotel Design Workshop: Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο ξενοδοχείο από τον σχεδιασμό μέχρι την πώληση!

ΤΟ CONCEPT

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία ενός ξενοδοχειακού concept και πώς επηρεάζουν την ανάπτυξή του από το design μέχρι και τις πωλήσεις.

ΤΟ DESIGN

Πώς το Design και η αισθητική του ξενοδοχείου διαμορφώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη, και πώς συνδέονται με την ικανοποίησή του και κατά συνέπεια με τις πωλήσεις.

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ποιος ο ρόλος της Γαστρονομίας στα ξενοδοχεία και για ποιο λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά τον συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου  

THE ONLINE SALES IDENTITY

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά τη διαμόρφωση του online identity του ξενοδοχείου και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το design και το concept σε επίπεδο b2b & b2c πωλήσεων.  

Η δεύτερη ημέρα του 100% Hotel Workshop της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο SOFITEL, είναι αφιερωμένη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και στο πώς μπορεί αυτό να προδιαγραφεί ώστε να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης του ίδιου του ξενοδοχείου.

11 Φεβρουαρίου 2018 | Το Εστιατόριο του Ξενοδοχείου σε πρώτο πλάνο, την 2η ημέρα του 100% Hotel Workshop
The Hotel Restaurant Workshop: «Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο εστιατόριο ξενοδοχείου από τον σχεδιασμό μέχρι την λειτουργία!»

Το πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

10.00-12.00 Session 1 | THE CONCEPT 

Ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία ενός concept για το εστιατόριο του ξενοδοχείου και πώς επηρεάζουν την ανάπτυξή του από το design μέχρι και τις πωλήσεις.

Curator: Ζένιος Ζένιου | Upselling Hotel 

12.30-14.30 Session 2 | THE DESIGN 

Πώς το Design και η αισθητική του εστιατορίου του ξενοδοχείου διαμορφώνουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη, και πώς συνδέονται με την ικανοποίησή του και κατά συνέπεια με τις πωλήσεις του ξενοδοχείου.

Curator: Ρία Βογιατζή | Elastic Architects 

15.00-17.00 Session 3 | Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ποιος ο ρόλος της Γαστρονομίας στα ξενοδοχεία και για ποιο λόγο επηρεάζει τόσο σημαντικά τον συνολικό τζίρο του ξενοδοχείου.

Curator: Ελισάβετ Κούτα | Butterfly Stories

Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες τουρισμού ενώ απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο www.hotelshow.gr!


RELATED ARTICLES